Főoldal Bemutatkozás
Bemutatkozás

Kedves Idelátogató!

 

Mindenek elõtt szeretnélek üdvözölni oldalamon.

 

Stúdió tulajdonosaként nagy élvezettel mûvelem az operatõr-vágói feladatokat.

 

A munkámhoz - ami számomra inkább már hivatás – nagyon sok gyakorlat és  kellõ szakmai alázat szükséges.

 

A felmerülõ kihívásoknak való megfelelés igénye folyamatosan arra sarkall, hogy a rendelkezésemre álló erõforrások felhasználásával az  eredmény mindig az elérhetõ legjobb legyen a magam és a megrendelõ  elégedettségére egyaránt.

 

A cél, hogy megörökíthessem  mások életében a különlegesnek minõsülõ eseményeket, pillanatokat, már közel egy évtizede motivál.

 

Tudom, hogy minden egyes  követelménynek eleget tenni csak kellõ odafigyeléssel, felelõsségtudattal, empátiával végzett munkával, a segítségemre szolgáló professzionális technikai háttér vívmányainak alkalmazásával és megfelelõ szakmai felkészültség birtokában lehetséges.

 

Komolyan megdolgoztam mindazon szükséges képzettségek megszerzésért is, ami ma a szakma magas szintû mûveléséhez elvárt.

 

 1992-ben érettségiztem, és szereztem irányítástechnikai mûszerész szakképesítést a paksi Energetikai Szakképzési Intézetben, majd 1997-ben a Magyar Hangkultúra Alapítvány keretében létrejött oktOpus Kép- és Hangtechnikai Szakiskolában hangmester-technikusi, 2008-ban a  4CUT Digitális Mûhelyben videotechnikus-vágó,  2010-ben a Stábiskola keretein belül segédoperatőr és televíziós kameramann szakon végzettségeket  szereztem.

Olyan, a szakmában elismert és élen járó tanároktól, gyakorlati mesterektõl tanulhattam, mint Kishonti István hangmérnök, a Magyar Hangmérnökök Társasága  alapító tagja, Hargittai László vágó, a Magyar Film- és Videovágók egyesülete elnökségi tagja, Kende Júlia vágó, a Magyar  Televízió egykori munkatársa, és Sára Balázs, Schneibner Károly, Zentay László, Novák Emil a Magyar Operatőrök Társasága tagjaitól.

 

A folyamatos egyéni és szakmai fejlõdés érdekében a szabadidõm jelentõs részét annak szentelem, hogy minél több ismeretet gyûjtsek össze a professzionális technika alkalmazási lehetõségeirõl, munkám során pedig arra törekszem, hogy minden megbízást egyedi kihívásként kezeljek a vevõ igényeinek legmesszemenõbb figyelembevételével.

 

 

 
Esküvő és rendezvényvideó HD minőségben